Прем'єр-міністр Індії після обійм з Путіним закликав до припинення війни в Україні: Зеленський відреагував

Прем'єр-міністр Індії після обійм з Путіним закликав до припинення війни в Україні: Зеленський відреагував

Лідер росії Володимир Путін особисто пообіцяв премʼєр-міністру Індії Нарендрі Моді звільнити з військ рф усіх індійців, які підписали контракт з Міноборони. Про це повідомило індійська телекомпанія NDTV із посиланням на джерела.

Нарендра Моді, який перебуває з дводенним офіційним візитом у Москві, під час неформальної зустрічі з главою Кремля Володимиром Путіним заявив до "діалогу та дипломатії".

"Індія завжди закликала поважати Статут ООН, включаючи територіальну цілісність і суверенітет. Немає рішення на полі бою. Діалог і дипломатія - це шлях вперед", - сказав Моді.

Президент України поведінку індійського прем’єра назвав "величезним розчаруванням".

"Це величезне розчарування і нищівний удар по мирних зусиллях - бачити, як у такий день лідер найбільшої у світі демократії обіймає найкривавішого злочинця у світі", - написав український лідер у Twitter.

Нагадаємо, кабінет міністрів на час воєнного стану дав дозвіл не публікувати інформацію про закупівлі на потреби оборони, а також не розголошувати розташування підприємств-постачальників. Передає пресслужба Мінекономіки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вчергове атакували Херсон, в результаті постраждав 49-річний чоловік. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Головне