Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розпочав візит у Польщу

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розпочав візит у Польщу

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль розпочав візит до Польщі і вже зустрівся із тамтешнім колегою Дональдом Туском. Про це він повідомив у телеграмі.

"Розпочинаємо візит до Польщі із зустрічі з Прем'єр-міністром Дональдом Туском. Скоординуємо наші питання перед спільним засіданням урядів", – написав український прем’єр.

Він вже зустрівся з польським колегою Дональдом Туском.

"Говоритимемо про зброю для України, ситуацію на кордоні наших держав, розвиток торгівлі та інфраструктури. Розраховуємо на прагматичний і конструктивний діалог та напрацювання дієвих рішень", - зазначив український прем’єр.

Нагадаємо, по всій лінії Бахмутського напрямку противник пробує тиснути, шукає десь слабину, його тактика залишається незмінною. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів Петро "Апостол" Кузик, командир 3-го батальйону "Свобода" четвертої бригади оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, після трагедії в порту Балтимор водолази знайшли тіла двох робітників, які були на мосту під час його обвалу. Про це повідомило видання CNN.

 

Головне