Прем'єр Хорватії звільнив міністра оборони через смертельну ДТП

Прем'єр Хорватії звільнив міністра оборони через смертельну ДТП

Прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович звільнив міністра оборони Маріо Банозича через ДТП, в яку він потрапив вранці в суботу, 11 листопада, і яка призвела до смерті людини.

Про це повідомило хорватське видання Index. Прем'єр висловив співчуття родині загиблого водія автобуса і виявив занепокоєння з приводу стану міністра Банозича. Його було госпіталізовано з важкими фізичними травмами.

Пленкович також заявив, що звільнив Маріо Банозича. Він уповноважив держсекретаря Здравко Якопо виконувати обов'язки міністра оборони.

Крім того, голова уряду повідомив, що держава спробує допомогти сім'ї загиблого водія, який мав двох дітей. Також тримається зв'язок з дружиною важко пораненого міністра.

Нагадаємо, міністр оборони Хорватії Маріо Баножич 11 листопада потрапив у ДТП. Внаслідок цього загинула одна людина, а міністра госпіталізували. Маріо Баножич їхав на околиці міста Вінковці на своєму приватному автомобілі Jeep, який зіштовхнувся з мікроавтобусом. Водій мікроавтобуса загинув на місці.

Баножич був тверезий, у момент ДТП він був один в машині.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у турецькому місті Аланія громадянин України на смерть задавив озброєних грабіжників, які вкрали у нього 36 тис. євро та втікали на мотоциклі. Правоохоронці затримали українця. Наразі невідомо, яке покарання йому може загрожувати за збиття.

Головне