Прем’єрка Литви про війну в Україні: Путін продовжить стратегію на виснаження

Прем’єрка Литви про війну в Україні: Путін продовжить стратегію на виснаження

Російський диктатор Володимир Путін обрав стратегію виснажливої війни проти України і вестиме її, щоб вплинути на позицію країн Заходу. Таку думку висловила прем'єр-міністерка Литви Інгріда Шимоніте.

"Поки що здається, що стратегія Путіна - виснажлива війна, тривале виснаження", - зазначила Шимоніте.

Також вона додала, що росіяни намагатимуться зупинити надання Україні допомоги від Заходу, яка використовується для протидії окупантам.

"Потім прийдуть політичні партії (до влади у країнах Заходу, - ред.), які взагалі перестануть підтримувати Україну. Я бачу таку реальну можливість", - наголосила прем'єрка Литви. 

Нагадаємо, раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що президент росії Володимир Путін зникне фізично, як тільки ЗСУ нанесуть суттєво-тактичну поразку на лінії фронту.

"Як тільки буде десь обнулення лінії фронту, як тільки ми зможемо нанести суттєво-тактичну поразку – Путін зникне. Я маю на увазі, зникне фізично, тому що ця еліта якраз і буде дотична до цього”, - зазначив радник голови ОПУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", голова уряду Чеченської Республіки Ічкерія Ахмед Закаєв заявив, зо для президента росії Володимира Путіна повномасштабна війна в Україні – це єдиний шанс продовжити власне політичне життя.

Головне