Представник України в ООН натякнув на знищення Керченського мосту

Представник України в ООН натякнув на знищення Керченського мосту

Представник України в ООН Сергій Кислиця висловив свою думку щодо майбутнього нелегального мосту, що з'єднує тимчасово окупований Крим, за допомогою зображення.

Фото він опублікував у соціальній мережі X.

На ньому Керченський міст відсутній, хоча на картинці є різні види мостів, що створює враження відвертого натяку на те, що стратегічно важливий логістичний об'єкт окупантів, що з'єднує півострів з материковою частиною росії, може скоро зникнути. 

Користувачі в коментарях припускають, що це відвертий натяк. Про наміри України знищити його, офіційні особи казали неодноразово.

Довідка.

Керченський міст, споруджений російськими окупантами після анексії Криму, вважається незаконною конструкцією. Українські військові успішно здійснювали атаки на міст, що призвело до паніки серед росіян через загрозу для одного з головних логістичних шляхів для поставок техніки на фронт.

Політичне та військове керівництво України стверджує, що знищення мосту є законною метою Збройних Сил України. За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони, Україна готується до удару по Керченському мосту. Представники ГУР заявили The Guardian, що це може статися протягом першої половини 2024 року.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за п'ять місяців росіяни стратили щонайменше 15 українських солдатів, які здавалися в полон.

Головне