Працювала у дитсадку і коригувала ракетні удари по Харкову: СБУ затримала зрадницю

Працювала у дитсадку і коригувала ракетні удари по Харкову: СБУ затримала зрадницю

У Харкові затримали працівницю дитсадка за підозрою у коригуванні російських ракетних ударів по місту. Про це повідомила Служба безпеки України.

Жінка отримувала від окупантів геолокації потенційних цілей, а потім проводила там дорозвідку. Вона приховано спостерігала за ним, щоб встановити там орієнтовну кількість особового складу та військової техніки.

Поплічницю росіян викрили ще на початковому етапі її розвідувальної активності, а потім поетапно задокументовали всю діяльність.

Жінка була дистанційно завербована російською розвідкою восени 2023 року.

Правоохоронці затримали підозрювану на початковому етапі її розвідувальної активності. За даними слідства, жінку дистанційно завербувала російська розвідка восени 2023 року. 

Нагадаємо, в Україні 1 квітня очікується істотне погіршення якості повітря. Причина у пиловій хмари з Сахари, яку принесла до нас хвиля тепла з західного регіону Середземномор'я, інформує Український гідрометеорологічний центр.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ворожа авіація стала скидати на Донецькому напрямку 1,5-тонні авіаційні бомби. Ключовим методом протидіяти цій загрозі є ліквідації їх носіїв, а саме літаків Су-34 та Су-35, розповів в ефірі марафону "Єдині новини" речник командування Повітряних сил ЗС України Ілля Євлаш.

Головне