Працівники ТЦК відкриватимуть вогонь на ураження у випадку загрози життю, – Волинський ТЦК

Працівники ТЦК відкриватимуть вогонь на ураження у випадку загрози життю, – Волинський ТЦК

Волинський обласний ТЦК та СП довів до усіх своїх працівників, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження. Про це повідомили у пресслужбі.

Цю заяву оприлюднили після випадку, коли вночі невідомий відкрив вогонь та поранив солдата охорони Луцького ОМТЦК та СП. Нападник втік, а військовий перебуває у госпіталі.

"Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. До особового складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що луцькі військовослужбовці, які перебували на посту охорони - це військові із бойовим досвідом яких, після поранень перевели на службу до Луцького ОМТЦК.

Військові нагадують, що ТЦК — це режимний обʼєкт. У випадку загрози життю військовослужбовців — вони відкриватимуть вогонь на ураження.

Нагадаємо, іспанський уряд відхилив пропозицію угорської компанії Ganz-Mavag Europe Zrt. щодо придбання місцевого виробника поїздів Talgo. Рішення було продиктовано "загрозою стратегічним інтересам та нацбезпеці", пише Bloomberg.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала на Донеччині російського агента, який займався шпигунством на користь ворога в одному з найгарячіших напрямків фронту – в районі Покровська.

Головне