ППО збила над Києвом ракету "Кинджал", - Ігнат

ППО збила над Києвом ракету

Сили протиповітряної збили над Києвом під час однієї з повітряних тривог 14 грудня ракету "Кинджал". Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі каналу "Київ24".

"Була робота ППО і є збиття однієї ракети", - заявив Ігнат.

Також він додав, що сьогодні росіяни активно запускали як хибні цілі, так і реальні ракети. Таким чином вони намагаються з’ясувати, як працює українська ППО.

"Сьогодні були і хибні цілі, які фальш називають, і реальні застосування ракет аеробалістичних", - наголосив речник Повітряних сил.

Разом з тим він зазначив, що окупанти "б'ють по Україні тим, вважають ефективним на даний момент".

"Тут зрозуміти їх важко. Не те, що важко. В них є обмежені засоби, в них є певна кількість високоточних ракет, які можуть летіти далеко, бити точно. Вони після атак минулого року по критичній інфраструктури та і влітку, і восени вони повинні якось їх відновлювати, накопичувати, щоб відновити той ракетний потенціал, який в них був напередодні повномасштабного вторгнення. Зараз вони будуть і застосовують зрештою ту кількість, яку можуть собі дозволити", - пояснив Юрій Ігнат.

Раніше "Ми-Україна" писали, що російське окупаційне військо завдало удар ракетами "Кинджал" по Старокостянтинову на Хмельниччині. 

Головне