ППО є біля дач Путіна, Москви та Санкт-Петербурга, але на Курщині немає нічого, - Зеленський

ППО є біля дач Путіна, Москви та Санкт-Петербурга, але на Курщині немає нічого, - Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що росія значно посилює протиповітряну оборону навколо своїх ключових територій, але на зайнятих українськими військами територіях, таких як Курщина, ППО відсутня.

“Путін окуповує нас і не думає про свої території, а ми прекрасно розуміємо, що це саме так: бо протиповітряна оборона в росії – ми знаємо де, ми зараз завдаємо ударів по їхній енергетиці, після того, як вони б'ють по нашій….І ми знаємо де у них є ППО, а де немає – все перевірено. ППО є навколо дач путіна, Москви, в Санкт-Петербурзі, а ППО в звичайних містечках, містах, Курській області, куди ми зайшли швидко – нічого немає.”, - зазначив Зеленський в інтерв'ю індійським ЗМІ.

Президент також підкреслив, що хоча російські війська є на захоплених територіях, їхня протиповітряна оборона значно слабша у порівнянні з захистом навколо ключових об'єктів у росії.

Як писали “Ми-Україна” раніше, люди з Курщини, які прагнуть виїхати, наразі не мають законної можливості для цього, оскільки росія не створює зелений коридор для евакуації.

Головне