Пожежу в київському ТРЦ ліквідовано: три людини дістали поранення

Пожежу в київському ТРЦ ліквідовано: три людини дістали поранення

Пожежу в торгово-розважальному центрі "Космополіт" в Солом'янському районі Києва в суботу, 13 січня, було ліквідовано. Внаслідок загорання було поранено три людини.

Про це повідомили міський голова Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі та пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій. Як зазначається, о 17:42 загорання в одному із приміщень на четвертому поверсі торговельного центру було ліквідовано на площі 50 кв.м.

Наразі екстрені служби продовжують працювати на місці. Напередодні з будівлі евакуювали близько 200 людей.

Кличко також розповів, що до медиків звернулася одна жінка, що постраждала - зі скаргою на отруєння продуктами горіння. Медики їй надали допомогу на місці. Від госпіталізації жінка відмовилася. Пізніше стало відомо про ще двох постраждалих - чоловіка та 8-річну жінку. Вони також звернулись зі скаргами на отруєння продуктами горіння. Від госпіталізації також відмовились.

У ДСНС показали більше фотографій з місця ліквідації пожежі рятувальниками.

Нагадаємо, у Соломʼянському районі Києва в суботу, 13 січня, евакуюють людей з торгово-розважального центру "Космополіт" внаслідок пожежі. За попередньою інформацією, на четвертому поверсі чотириповерхової будівлі, у дитячій кімнаті, спалахнула пожежа.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві загорівся тролейбус, відео з охопленим вогнем транспортним засобом стали ширитися соціальними мережами. Люди в результаті інциденту не постраждали. Технічних проблем у транспортного засобу перед виходом на маршрут не було зафіксовано. 

Головне