Повітряні Сили вночі знищили 16 "Шахедів" із 20

Повітряні Сили вночі знищили 16

Вночі 8 вересня сили ППО знищили 16 "Шахедів" із 20, якими росіяни атакували південь України. Про це повідомили у Повітряних Силах.

За даними Повітряних Сил, вночі 8 вересня військо рф атакувало Одещину групами ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” з південно-східного та південного напрямків (Приморсько-Ахтарськ — рф, мис Чауда — ТОТ, Крим).

Усього зафіксовано пуски 20 “Шахедів” у напрямку Одещини.

“В результаті бойової роботи знищено 16 “Shahed-136/131” у межах Одеської та Миколаївської областей”, — повідомили у Повітряних Силах.

Удар відбивали зенітні ракетні підрозділи, винищувальна авіація, мобільні вогневі групи Повітряних Сил, протиповітряна оборону інших складових Сил оборони України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 7 вересня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України поповнилися ще 640 загарбниками. Українські захисники за учорашній день також знищили 23 танки, 23 бойові броньовані машини, 31 артилерійську систему, одну РСЗВ, один засіб ППО та 29 дронів.

Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило понад 267,5 тис. військовослужбовців.

Головне