Повітряні сили знищили усі 23 ворожі "шахеди"

Повітряні сили знищили усі 23 ворожі

Уночі, 20 лютого, українські сили ППО знищили 23 безпілотники, якими російські окупанти атакували територію Україну. Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил.

Вночі росіяни випустили по Україні дві зенітні керовані ракети С-300/С-400 з Бєлгородської області, керовану авіаційну ракету Х-31 із ТОТ Запорізької області та 23 ударні безпілотники типу Shahed з території Приморсько-Ахтарська у рф.

Вдалося збити усі 23 "шахеди" в межах Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 19 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1230 бійців. Сили оборони України також знищили п'ять танків, 36 бойових броньованих машин, 40 артсистем та два літака.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час повітряної тривоги у ніч проти 20 лютого у Запоріжжі, Кременчуці та передмісті Дніпра було чути вибухи. 

Вибухи біля Кременчука Полтавської області було чути після опівночі. Перед тим, близько 00:00, жителі Дніпра повідомляли про вибухи у передмісті. Про це повідомляє кореспондентка "Ми - Україна".

Головне