Повітряні сили завдали авіаудару по взводному пункту в Курській області (відео)

Повітряні сили завдали авіаудару по взводному пункту в Курській області (відео)

Повітряні сили 22 серпня завдали авіаудару високоточними американськими бомбами GBU-39 по взводному опорному пункті у Курській області. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

"Уражено пункт управління БпЛА, підрозділ РЕБ, техніку, озброєння та до 40 військовослужбовців рф", - зроби рерайт.

Українські Повітряні Сили завдали потужного удару по російських позиціях у Курській області

Командувач Повітряних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук оприлюднив відео успішної операції проти російських сил на території Курської області. Атака була проведена 22 серпня о 16:00 з використанням високоточних американських бомб GBU-39.

Ціллю стал взводний опорний пункт противника, де розташовувались важливі об'єкти:

  • пункт управління безпілотними літальними апаратами
  • підрозділ радіоелектронної боротьби (РЕБ)
  • військова техніка та озброєння

За даними командування, внаслідок удару було знищено або пошкоджено зазначені об'єкти, а також ліквідовано до 40 російських військовослужбовців.

Це відео демонструє зростаючі можливості українських Повітряних Сил та ефективність західного озброєння у протидії російській агресії. 

Нагадаємо, третя штурмова бригада офіційно підтвердила проведення контрнаступальної операції в Харківській області. Про це повідомили в телеграм-каналі Третьої штурмової.

Як писали "Ми-Україна" раніше, чернівецький суд заочно засудив уродженця Херсонської області за колабораціонізм. Обвинувачений отримав 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за організацію незаконного псевдореферендуму на окупованій території. Про це повідомила прокуратура Чернівецької області.

 

Головне