Повітряна загроза у Севастополі: після півгодинної тривоги зупинили рух Кримським мостом

Повітряна загроза у Севастополі: після півгодинної тривоги зупинили рух Кримським мостом

У Севастополі пів години тривала повітряна тривога, перекрили рух Кримський мостом, у місті припинив рух морський і наземний громадський транспорт Про це повідомив губернатор Севастополя Михайло Развожаєв.

Згідно з повідомленням управління з розвитку транспортної мережі міста, робота громадського транспорту в Севастополі, як морського, так і наземного, була призупинена.

Водночас, за даними Інформаційного центру автомобільних доріг, тимчасово обмежено рух транспортних засобів через Кримський міст. Центр також надав інформацію про ситуацію на під'їздах до мосту.

"Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила важливе рішення стосовно підтримки осіб, які постраждали внаслідок військових дій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська атакували дронами-камікадзе Нововоронцовку, що на Херсонщині. Внаслідок російської агресії пошкоджено карету швидкої допомоги та цивільний автомобіль, водій якого отримав поранення. 

 

Головне