Повітряна тривога перервала брифінг Зеленського та Мецоли (відео)

Повітряна тривога перервала брифінг Зеленського та Мецоли (відео)

Сигнал повітряної тривоги перервав пресконференцію президента України Володимира Зеленського та голови Європейського парламенту Роберти Мецоли у Києві.

Про це повідомляє кореспондентка "Ми - Україна" Олена Чернякова.

Повітряна тривога пролунала під час їхньої зустрічі біля Офісу Президента.

Зеленський запитав у Мецолі, як вона себе почуває, на що вона відповіла, що стривожена.

"День Європи... І це парад 9 травня у нацистів зараз проходить. Це їх реальне відношення до миру, реально відношення до боротьби з нацизмом - реальність ось така", - сказав президент.

Перед цим президентка Європейського парламенту Роберта Мецола підтвердила продовження Євросоюзом повної підтримки України.

Вона заявила, що Євросоюз буде продовжувати підтримувати Україну на дипломатичному, гуманітарному, фінансовому та військовому рівнях і готовий витрачати необхідні зусилля. Також Мецола підкреслила, що ЄС прагне притягнути до відповідальності військових злочинців, які атакували Україну, та посилюватиме санкції проти агресора.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський призначив Валерія Залужного послом України у Великій Британії. Перед цим Зеленський звільнив із військової служби колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Головне