Поцілили у ДНЗ та житлові квартали: на Херсонщині внаслідок обстрілів шестеро поранених

Поцілили у ДНЗ та житлові квартали: на Херсонщині внаслідок обстрілів шестеро поранених

Російське окупаційне військо продовжує щоденно тероризувати міста та села Херсонщини обстрілами. Так, минулої доби ворог накривав вогнем більш як два десятки мирних населених пунктів області, є поранені.  

"Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку, Михайлівку, Антонівку, Дніпровське, Янтарне, Одрадокам'янку, Осокорівку, Велетенське, Кізомис, Іванівку, Новотягинку, Токарівку, Золоту Балку, Станіслав, Садове, Придніпровське, Качкарівку, Нововоронцовку, Ольгівку та місто Херсон", - йдеться у ранковому зведенні голови місцевої ОВА Олександра Прокудіна.

За ціль російській військовослужбовці обирають цивільну інфраструктуру у житлових масивах. Лише за вчорашній день ворожі снаряди завдали пошкоджень шести приватним та одному багатоквартирному будинку. "Прилетіло" і по дошкільному навчальному закладу, аграрному підприємству та торговому центру.

"Через російську агресію шестеро людей дістали поранення", - говорить Прокудін.

Одна з потерпілих зазнала травмувань, коли противник гатив по території Херсонської міської громади. В цілому за добу російські окупанти відкривали по ній вогонь вісім разів. В обласному центрі руйнацій зазнали три приватні домогосподарства та газогін.

Нагадаємо, напередодні, 26 квітня, армія рф атакувала Балаклію Харківської області. Ракетний удар було здійснено по залізничному вокзалу у місті, поранень зазнали 10 мирних мешканців.  У Харківській обласній прокуратурі зазначили, що росіяни випустили по Балаклії ракету "Іскандер-М".

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 25 квітня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 950 солдатів. Сили оборони України також знищили сім танків, півтора десятка бойових броньованих машин, понад 30 артсистем та 12 дронів.

Головне