Потрібна велика кількість води, — Калашніков про вплив спеки на боєздатність військових

Потрібна велика кількість води, — Калашніков про вплив спеки на боєздатність військових

Офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів про вплив спекотної погоди на боєздатність українських військових. Про це він повідомив в ефірі "Ми-Україна".

"Спека значно ускладнює ведення бойових дій. Основна потреба в таких умовах – достатня кількість води. Вона критично важлива для підтримки витривалості бійців", – наголосив Калашніков.

Офіцер підкреслив, що особливо гостро проблема постачання води стоїть на позиціях, які перебувають під постійним тиском російських атак. Ситуація ускладнюється в місцях з проблемною логістикою, куди важко доставляти припаси.

"Набагато важче вести в таких умовах бій. Потрібна велика кількість води. Це дає можливість організму бути більш витривалим. Саме це необхідно нашим хлопцям на тих позиціях, які штурмують росіяни, де є проблеми з логістикою, куди важче добратися", — зазначив офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков.

Нагадаємо, у Харкові підприємця підозрюють у заволодінні бюджетними коштами на суму 1,5 мільйонів гривень, виділеними на ремонт укриття. Слідство встановило, що фактично виконані роботи не відповідали заявленим у документації, а суми були завищені.

Як писали "Ми-Україна" раніше, супутникові знімки, оприлюднені радіо Свобода, демонструють наслідки успішної операції Сил оборони України, проведеної 22 серпня у порту Кавказ Краснодарського краю рф.

Головне