Потяг з євродепутатами, що прямував до Страсбурга, випадково потрапив до "Діснейленду"

Потяг з євродепутатами, що прямував до Страсбурга, випадково потрапив до

Потяг з євродепутатами, що прямував до Страсбурга, випадково потрапив до "Діснейленду".

Про це повідомило видання Politico.

Там вказують, що щомісяця Європарламент замовляє поїзди винятково для своїх депутатів і посадовців, аби ті могли їздити між двома своїми резиденціями — в Брюсселі та Страсбурзі.

Після відправлення зі станції Південний вокзал Брюсселя потяг вийшов з аеропорту "Шарль де Голль" і попрямував до Марн-ла-Валле, де розташований "Діснейленд". Це призвело до 45-хвилинної затримки.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 18 жовтня здійснили шість ракетних ударів по території міста Запоріжжя. Вид ракет, які використали під час атаки на Запоріжжя, наразі встановлюється.  Троє людей вважаються безвісти зниклими. Внаслідок атаки пошкоджено вісім квартир.

Ракета влучила у багатоквартирний будинок у центрі міста, зруйновано під’їзд з 5 по 3 поверхи, розповіли у ДСНС. Рятувальники підтвердили, що в результаті терористичної атаки загинули двоє людей, ще троє – травмовані.

Пізніше поліцейські показали відео порятунку постраждалого з-під завалів у Запоріжжі.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетні удари окупантів по Запоріжжю. Він заявив, що  "російський терор має програти".

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Дніпропетровщині затримали шпигуна кремлівського "воєнкора" Татарського.

Головне