Постраждало 158 авто: через масштабну ДТП у США загинуло семеро людей (відео)

Постраждало 158 авто: через масштабну ДТП у США загинуло семеро людей (відео)

В американському штаті Луїзіана сталась масштабна автопригода, внаслідок якої семеро людей загинуло та ще щонайменше 25 - отримали ушкодження. Як пише Reuters, як мінімум 158 автівок потрапили у ДТП на мосту через озеро Морепа.

Аварія сталась через явище, яке називається "супертуман", яке виникло в результаті пожеж на болотах та півдні штату та їх поєднанні з густим туманом.

Поліція Луїзіани не виключає збільшення кількості постраждалих по мірі розчищення ділянки автодороги та здійснення пошуково-рятувальних робіт. Очільник штату Джон Бел Едвардс закликав людей здавати кров для потерпілих та молитися "за поранених та  загиблих". 

Фото- та відеоматеріали з місця трагедії показують нескінченне звалище автомобілів. Деякі автівки були розчавлені, протаранені одна під одною, а низку з них охопило полум'я. 

Американська Національна метеослужба повідомила, що у регіоні сталося кілька пожеж на водно-болотних угіддях. Дим від пожеж змішувався з туманом, утворюючи "супертуман". Зважаючи на це кілька навчальних закладів у Новому Орлеані та його околицях оголосили про відміну занять, у низці міст відкрили станції, на яких місцеві можуть отримати безкоштовні маски.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 22 жовтня на блокпосту під Києвом сталася смертельна ДТП. Автомобіль "Хонда" скоїв наїзд на військового. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Правоохоронці оголосили водію підозру та вручили клопотання про запобіжний захід.

Головне