Постраждалих у Києві вже семеро: під завалами може бути одна людина

Постраждалих у Києві вже семеро: під завалами може бути одна людина

Триповерхову будівлю спортзали академії декоративно-прикладного мистецтва імені Бойчука у Києва зруйновано вщент, нині ще триває розбір завалів та обстеження приміщень на наявність постраждалих. На цю годину число травмованих зросло до семи осіб, розповіли у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Внаслідок чергової російської атаки маємо зруйновану триповерхову адміністративну будівлю - це була спортивна зала. Попередньо нам відомо про п'ятьох постраждалих, їм надається відповідна медична допомога. Рятувальники продовжують аварійно-рятувальні роботи, розбирають завали конструкцій", - розповів нашому кореспонденту Владиславу Величко речник ДСНС у місті Києві Павло Петров. 

На питання про потенційну наявність людей під завалами він відповів, що відомство попередньо такі дані отримувало

"Наразі не можу нічого сказати. Рятувальники просто продовжують шукати людей", - зауважив він. 

Як відомо, від падіння уламків російських ракет постраждав не лише спортзал, а будівля, де був актовий зал і конгрес-хол. Також руйнувань зазнали житлові будинки неподалік. 

Одна з поранених - методистка академії декоративно-прикладного мистецтва імені Бойчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все було в пилюці, я вдягнула два різних тапка і вибігла на вулицю — кияни розповіли про свою реакцію на ракетну атаку по Києву

Як писав "Ми-Україна" раніше, В результаті ракетної атаки по Києву 25 березня уламки впали в п'яти районах міста, зокрема і у Дарницькому. Рештки ворожого снаряду пошкодили приватний житловий будинок у мікрорайоні Осокорки, його жителів врятувало те, що вони перебували на мить атаки в підвальному приміщенні.

Головне