Поширювали роботу ППО: у Києві чотирьом блогерам винесли вироки

Поширювали роботу ППО: у Києві чотирьом блогерам винесли вироки

У Києві чотирьом "блогерам", які поширювали роботу ППО під час російських ракетних атак по території столиці, винесли вироки.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури в Telegram-каналі. Як зазначається, обвинувачені в травні 2023 року під час атак рф по території міста Києва здійснювали відеозйомку та поширювали за допомогою месенджерів та інших соціальних мереж розміщення Збройних Сил України, направлення систем ППО, а також результати ураження повітряних цілей.

"Під час досудового слідства усі фігуранти визнали свою вину у повному обсязі. У липні обвинувальні акти відносно вказаних осіб були направлені до районних судів міста Києва", - йдеться в повідомленні.

За результатом розгляду цих справ районними судами винесено вироки, якими затверджено угоди про визнання винуватості. Обвинуваченим призначено покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі кожному зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном на строк від одного до трьох років відповідно.

Вироки вже вступили у законну силу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в Івано-Франківську засудили колишнього оперативника СБУ в Донецькій області, якого визнали винним у державній зраді. Він перейшов допомагати представникам російської федерації. 

Головне