Пошкоджені багатоповерхівки, два медзаклади та ТРЦ: наслідки обстрілів Херсонщини

Пошкоджені багатоповерхівки, два медзаклади та ТРЦ: наслідки обстрілів Херсонщини

Російська армія минулої доби обстріляла 13 населених пунктів Херсонщини, включно з обласним центром. Минулось без загиблих, однак з пораненими, розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Під російськими обстрілами та авіаударами опинилися численні населені пункти регіону, включаючи Садове, Комишани, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Нововоронцовку, Одрадокам'янку, Тягинку, Михайлівку, Золоту Балку, Бургунку, Раківку та місто Херсон.

Ворожі атаки були спрямовані на різноманітні цивільні об'єкти. Зокрема, постраждали освітній та медичні заклади, адміністративна будівля, торговельно-розважальний центр. Значних руйнувань зазнали житлові квартали: пошкоджено дві багатоповерхівки та вісім приватних будинків. Крім того, окупанти завдали шкоди складському приміщенню та приватним автомобілям.

У Херсонській МВА уточнили, що в громаді "пошкоджено чотири приватних будинки, дві багатоповерхівки, два медзаклади, ТРЦ та п'ять цивільних авто".

За добу 5 вересня четверо цивільних жителів Херсонщини зазнали поранень в результаті ворожого вогню.

Нагадаємо, Львівська громада у ніч на 6 вересня зазнала атаки ворожих дронів. Уламки збитого "шахеда" стала причини займання на складах в районі села Малехів, горіли вантажівки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 5 вересня росіяни втратили на фронті 1170 солдатів, 20 артилерійських систем і засіб ППО. 

 

Головне