Порошенко програв суд проти Зеленського: справа стосується коментування "плівок Медведчука"

Порошенко програв суд проти Зеленського: справа стосується коментування

Порошенко програв суд проти Зеленського, справа стосується коментування "плівок Медведчука". Про це йдеться в постанові суду.

Верховний суд уже відмовляв у задоволенні позову, позивач не погодився і подав апеляцію на це рішення до Великої палати Верховного суду.

Велика палата Верховного суду, розглянувши апеляцію, постановила змінити рішення лише в його мотивувальній частині. В іншій частині рішення залишили без змін. Постанова є остаточною та оскарженню не підлягає.

"Ми просто розуміємо, як це відбувалось. Що з терористами, сепаратистами Медведчук торгував, заробляв разом з п'ятим президентом. Ми чудово розуміємо, що українське вугілля, яке через окупацію було захоплено на території тимчасово окупованого Донбасу, купувала Україна через росію. Воно вивозилось", – прокоментував тоді Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, з трьох громад Куп'янщини евакуювали всіх дітей. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, евакуацію було оголошено на територіях громад.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Красноградському районі Харківщини п'яний чоловік облив підлітків бензином та підпалив. Постраждала дівчинка Маргарита еклюзивно для "Ми-Україна" розповіла подробиці інциденту.

За її словами, перед інцидентом чоловік почав чіплятися до компанії дітей, хапав за руки. Це підтверджує і продавчиня магазину, згадуючи, що чоловік особливу увагу приділяв дівчатам.

 

Головне