Поразка України може призвести до Третьої світової війни, - президент Латвії

Поразка України може призвести до Третьої світової війни, - президент Латвії

Поразка України у війні проти російської федерації може призвести до Третьої світової. Президент Латвії Едгарс Рінкевичс назвав шляхи запобігання світової війни.

Про це пише Welt.

Він пояснив, що у разі, якщо рф побачить не згуртований Захід чи що він недостатньо підтримує Україну, то варто боятись подальших провокацій Москви.

"Якщо Україна буде не в змозі захистити себе, якщо вона програє, то це насправді відкриє шлях до світової війни. Якщо агресора не зупинити, агресор піде так далеко, як тільки зможе", – зауважив він.

Він запропонував шлях для запобігання Третьої світової війні - всіма силами допомагати Україні.

"Ми повинні надати Україні все, про що вона попросить. Ми маємо зробити все необхідне, щоб посилити Україну та її витривалість", – додав латвійський президент.

https://weukraine.tv/katastrofa-na-ochah-svitu-yak-putin-zmig-kultyvuvaty-fashyzm-u-rosiyi/

Нагадаємо, військовий розповів про приховані переваги Сил оборони на полі бою.

“Український контрнаступ має два чинники. Один видимий, це те, що ми бачимо – контрнаступ. Здається, що просування дрібне чи дуже повільне. Але є ще один момент, який бачать тільки військові. Це те, що наша армія зараз серйозно “перемелює” російські резерви”, – сказав голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

За його словами, коли триває масштабна спецоперація, виграють не ті війська, які знаходяться на передовій, а “той, хто може довше, більше та якісніше залучати резерв”.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу.

Головне