"Пора покінчити з наївністю": очільник МЗС України про смерть Навального

Очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував смерть російського опозиціонера Олексія Навального. За його словами, світ має діяти.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Х. Як зазначається, президент рф Володимир Путін продовжує відкрито вбивати своїх критиків, адже йому це постійно сходить з рук. Попри засудження з боку світових лідерів, вони продовжували з ним співпрацювати.

"Політковська, Литвиненко, Магнітський, Нємцов, Навальний - це лише деякі з найвідоміших імен у довгому списку критиків (кремлівського режиму - ред.), убитих Путіним. Після кожного вбивства була хвиля обурення, але врешті-решт Путіну це сходило з рук, і світові лідери знову тиснули йому руку. Це спонукало його продовжувати вбивати людей", - заявив Кулеба.

Попри дії Володимира Путіна, дехто продовжує робити заяви про те, що російський президент має бути "почутий" і з ним нібито досі можна буде домовитися. Однак у реальності це зовсім не так, і вже настав час робити більш рішучі дії, наголосив Дмитро Кулеба.

"Пора покінчити з наївністю. Перш ніж почнеться будь-яка значуща взаємодія з Москвою, росія має зазнати поразки в Україні, а Путін має нарешті винести урок", - додав глава МЗС України.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російський опозиціонер Олексій Навальний помер у виправній колонії в росії. Цю інформацію вже підтвердили у Федеральній службі виконання покарань росії.

Головне