Понад 5 мільйонів українців оновили дані за останні 2 місяці, – Міноборони

Понад 5 мільйонів українців оновили дані за останні 2 місяці, – Міноборони

За період з 18 травня по 16 липня 2024 року майже 4,7 мільйона українських військовозобов'язаних провели оновлення своїх військово-облікових даних, дотримуючись вимог чинного законодавства. Про це повідомили у Міноборони.

Таким чином, за два місяці значна кількість українців, які підлягають військовому обліку, виконала свій обов'язок з актуалізації персональних даних у військовому реєстрі.

Перевагу надали застосунку Резерв+.Там процедуру пройшли 3 мільйона військовозобовʼязаних:

  • Через ТЦК оновились 510 000.
  • Через ЦНАПи — 1 152 000 осіб.

"На вимогу Закону про мобілізацію, протягом 2 місяців, з 18 травня по 16 липня 2024 року, військовозобовʼязані повинні були оновити свої дані. За результатами оновлення, 4 690 496 військовозобов'язаних виконали свій обовʼязок", - йдеться у повідомленні.

Центрам надання адміністративних послуг віддали перевагу 1 152 тисяч осіб. А в застосунку "Резерв+" оновили дані понад 3 млн військовозобов'язаних.

Нагадаємо, найскладніша ситуація спостерігається у Донецькій, Харківській та Сумській областях, де через бойові дії знеструмлені понад 11 тисяч абонентів.

Нагадаємо, на північних рубежах Харківської області, в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Харків", російські війська активізували свої дії. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупуванні Харків.

Головне