Понад 33 тисячі родин на прифронтових територіях отримають допомогу від ЮНІСЕФ для підготовки до зими

Понад 33 тисячі родин на прифронтових територіях отримають допомогу від ЮНІСЕФ для підготовки до зими

ЮНІСЕФ готує масштабну зимову допомогу для прифронтових регіонів. Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтиграції тимчасово окупованих територіїй України.

Понад 60 тисяч мешканців прифронтових територій, включаючи 15,5 тисяч дітей, отримають підтримку від ЮНІСЕФ для підготовки до холодного сезону. Допомога охопить більше 33 тисяч сімей у шести областях, що знаходяться поблизу лінії фронту.

Організація планує надати комплексну допомогу, яка включатиме:

  • Паливні брикети для обігріву;
  • Набори з засобами гігієни;
  • Теплий одяг для дітей віком до 15 років;
  • Ковдри;
  • Грошову підтримку.

Ця ініціатива ЮНІСЕФ спрямована на забезпечення базових потреб родин у прифронтових громадах під час зимового періоду, особливо зважаючи на складні умови в цих регіонах.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відвідав прикордонні території Сумської області, де провів нараду з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. Про це глава держави повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська обстріляли евакуаційну групу “Фенікс”, коли вони евакуювали людей з міста Українськ Донецької області. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Головне