Понад 30 постраждалих та масштабні руйнування: що відбувається у Хмельницькому після нічної атаки дронів

Понад 30 постраждалих та масштабні руйнування: що відбувається у Хмельницькому після нічної атаки дронів

У Хмельницькому після нічної атаки дронів продовжує рости кількість постраждалих. Наразі вже відомо про понад 30 осіб. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів кореспондент "Ми-Україна" Олексій Керман.

За його словами, у результаті нічних ударів по Хмельницькому у багатьох будинках повилітали вікна і немає даху. Люди стоять у чергах за плівкою, щоб затягнути вікна. 

Місцеві жителі розповідають, що вибухи дуже потужними - вони відчувалися навіть у бомбосховищах. У той же час у мерії міста наголошують, що таких руйнувань у Хмельницькому ще не бачили.

Однак постраждали будинки не лише у Хмельницькому, а і в десятках сіл поблизу. У постраждалих населених пунктах оголосили евакуацію за бажанням.

Через обстріли потяги у Хмельницкий не їздять. Додаткові потяги та автобуси безкоштовно перевозять людей до тих станцій, де потягам дозволено зупинятися. 

Нагадаємо, у ніч на суботу, 13 травня, російські окупанти здійснювали чергову атаку дронами. Вони запустили по Україні 21 безпілотник, 17 з них були знищені, однак деякі влучили у енергооб’єкт поблизу Хмельницкого. Потужними вибуховими хвилями пошкоджено сотні будинків, навчальні заклади, лікарні, адмінбудівлі, промислові об'єкти.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо під ранок 13 травня випустило крилаті ракети та дрони-камікадзе у бік Києва. Усі їх збили сили ППО. Жертв чи поранених серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано.

Головне