Понад 26 тисяч українців вважаються зниклими безвісти за особливих обставин

Понад 26 тисяч українців вважаються зниклими безвісти за особливих обставин

На сьогодні зниклими безвісти за особливих обставин вважаються більш ніж 26 тисяч осіб. З них перебувають у розшуку як зниклі безвісти 11 тисяч цивільних і 15 тисяч українських військовослужбовців.

Про це в ефірі "Єдиного марафону" повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Леонід Тимченко.

Інформацію про кожного зниклого безвісти ставлять на облік та вносять до Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Також на сьогодні майже 9 тисяч сімей отримали витяги з цього реєстру.

Нагадаємо, у Херсоні нині залишилося лише 30% населення. Про це розповів перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"У нас більш-менш зараз стабільне населення. Кількість - близько 30% у порівнянні до початку повномасштабного вторгнення. Звичайно, можливо зараз буде трохи зменшуватися, але частина виїжджає, частина повертається. Зараз, особливо це стосується діточок, не потрібно бути зараз в Херсоні та інших населених пунктах, які поруч з Дніпром. Тому що масовані обстріли, ворог б'є по житловій забудові. На жаль безпечних місць немає в цій зоні", - зазначив Соболевський.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ніч на неділю, 8 жовтня, російські окупанти вдарили по Херсону авіабомбою. У результаті ворожого удару було зруйновано кілька приватних будинків, постраждали 11 людей.

 

Головне