Понад 220 груп, які незаконно переправляли чоловіків за кордон, викрили прикордонники з початку року

Понад 220 груп, які незаконно переправляли чоловіків за кордон, викрили прикордонники з початку року

Понад 220 груп, які незаконно переправляли чоловіків за кордон, викрили прикордонники з початку року. Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Правоохоронці розпочали понад 1,6 тис. кримінальних проваджень за цими фактами. За справами, пов’язаними зі спробами незаконного перетинання кордону чоловіками, від початку 2023 суди винесли обвинувальні вироки понад 310 особам.

Як повідомили в ДПСУ, прикордонники щоденно відмовляють в перетині кордону на виїзд близько 100 особам, які не підпадають під категорію пропуску.

У випадку виявлення порушень законодавства відповідальність несуть також підприємства. Загалом, через зловживання системою «Шлях», доступ до неї тимчасово скасовано для 85 ліцензіатів

Нагадаємо, Повітряні сили Збройних сил України відповіли на звіти Міністерства оборони росії щодо "знищення двох українських літаків Су-24" під час атаки на Феодосію в окупованому Криму. Замість того, щоб підтвердити звіти, українські захисники вражають російський великий десантний корабель "Новочеркаськ".

Про це заявив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі Радіо Свобода.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві з 25 по 28 грудня проводяться безпекові навчання, в яких беруть участь Нацполіція, патрульна поліція та інші структурні підрозділи.

Про це повідомила пресслужба КМВА.

Силами та засобами оборони міста Києва, спільно з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами, будуть проводитися навчання у різних районах столиці.

Головне