Понад 1,5 тисячі книг передали військові Об’єднаних сил ЗСУ дітям

Понад 1,5 тисячі книг передали військові Об’єднаних сил ЗСУ дітям

Понад 1,5 тисячі книг передали дітям військові Об’єднаних сил ЗСУ. Про це повідомили військові у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна".

Частина з них – вимушені переселенці та лікуються у Сумах, Києві, Чернігові, Харкові та Запоріжжі.

На Сумщину книги привіз командувач Сергій Наєв. Окрім книжок передали також і 4 тонни медичної допомоги – обладнання, монітори, прилади для вимірювання тиску, одноразовий одяг та інше.

Нагадаємо, російські загарбники випробовують нову тактику, щоб зупинити контрнаступ ЗСУ у Запорізькій області. Вони почали підпалювати мінні поля. Як зазначає видання з посиланням на українських військових, російські загарбники заливають легкозаймистою речовиною території, де розташовані мінні поля. При спробах розмінування окупанти скидають з дронів гранати, “викликаючи море вогню та вибухів”.

Як писали "Ми-Україна" раніше,  Україна має зброю власної розробки, що здатна вражати цілі на відстані 1 500 кілометрів.  Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. За його словами, з 2020 року Україна працює над власною ракетною програмою та безпілотниками і залучила до цього процесу багато приватних компаній. 

Головне