Померла зірка серіалу "Всі жінки відьми" Шеннен Догерті, - ЗМІ

Померла зірка серіалу

Американська акторка Шеннен Догерті, відома за ролями у серіалах "Всі жінки – відьми" та "Беверлі Гіллз, 90210", померла у віці 53 років після дев'ятирічної боротьби з онкологією.

Про це повідомляє People.

"З важким серцем я підтверджую смерть Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла свою битву з раком після багатьох років боротьби. Віддана дочка, сестра, тітка і подруга була оточена своїми близькими, а також собакою Боуї. Сім'я просить залишити їх наодинці, щоб вони могли спокійно пережити втрату", – сказала знайома акторки Леслі Слоан.

Шеннен Догерті стала відомою завдяки ролі Бренди Волш у серіалі "Беверлі Гіллз, 90210". Її інша визначна роль – Прю Галлівел у серіалі "Всі жінки – відьми".

Вперше рак грудей у неї виявили у 2015 році. У лютому 2020 року в ток-шоу Good Morning America Догерті розповіла, що хвороба повернулася і перейшла на четверту стадію. У 2023 році вона повідомила, що рак метастазував у мозок, а згодом поширився на кістки.

11 липня на 76 році життя померла зірка фільму "Сяйво" Шеллі Дюваль. Актриса була відома завдяки ролі Венді у фільмі "Сяйво" Стенлі Кубрика, що вийшов у 1980 році.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, від аномальної спеки на фронті страждають захисники і техніка.

Головне