Померла зірка серіалу "Сабріна, юна відьма" Мартін Малл

Померла зірка серіалу

Помер актор Мартін Малл, який знявся більш ніж у сотні фільмів та серіалів, серед яких "Розанна", "Віцепрезидент", "Сабріна, юна відьма". Йому було 80 років.

Про його смерть повідомила донька актора у соціальних мережах.

"З розбитим серцем повідомляю, що мій батько помер вдома 27 червня після тривалої боротьби з хворобою", – написала вона.

Мартін Малл з'явився на екранах у 1970-х роках у серіалі "Мері Хартман, Мері Хартман", а згодом у його спін-оффі "Папороть сьогодні увечері".

У 1985 році він зіграв полковника Мастарда у фільмі "Підказка". Після цього він знімався у різних комедійних серіалах.

За свої ролі Малл отримав низку нагород, зокрема премію CableACE у 1985 році за псевдодокументальний фільм "Історія білих людей в Америці".

Він також знімався у багатьох відомих телевізійних шоу, таких як "Сімпсони", "Гріффіни", "Закон і порядок", "Підрозділ спеціальних розслідувань: Спеціальний корпус", "Золоті дівчата" та "Дві з половиною людини".

У 2016 році Малл був номінований на премію "Еммі" в категорії "Прайм-тайм" як видатний запрошений актор у комедійному серіалі за роль Боба у політичній сатирі "Віце-віце-президент" на каналі HBO.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у США на 93-му році життя помер Любомир Романків – український винахідник, науковець, меценат і діяч національної скаутської організації "Пласт".

Головне