Померла акторка фільму "Сяйво" Шеллі Дюваль

Померла акторка фільму

На 76 році життя померла зірка фільму "Сяйво" Шеллі Дюваль, інформує Variety.

Партнер акторки Ден Гілрой розповів, що американська акторка померла у четвер, 11 липня. Наразі причина смерті невідома.

"Моя люба, мила, прекрасна супутниця життя і подруга покинула нас. Занадто багато страждань останнім часом, тепер вона вільна. Відлітай, прекрасна Шеллі", - написав Гілрой.

Варто зауважити, що Шеллі Дюваль була відома завдяки ролі Венді у фільмі "Сяйво" Стенлі Кубрика, що вийшов у 1980 році.

Крім того, акторка відома за участь у фільмах участі у фільмах "Нешвілл" (1975), "Три жінки" (1977), "Енні Холл" (1977), "Папай" (1980), "Бандити часу" (1981) і "Портрет леді" (1996). З 2002 року Шеллі Дюваль в кіно не знімалася.

За роль у фільмі Роберта Олтмена "Три жінки" вона отримала нагороду за найкращу жіночу роль на Каннському кінофестивалі.

Нагадаємо, що помер актор Мартін Малл, який знявся більш ніж у сотні фільмів та серіалів, серед яких "Розанна", "Віцепрезидент", "Сабріна, юна відьма". Йому було 80 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сет Бінзер, відомий як фронтмен американського гурту Crazy Town, пішов з життя у віці 49 років. Судмедексперт Лос-Анджелеса підтвердив його смерть 24 червня 2024 року, не розкриваючи причини.

Головне