ЗМІ повідомили про смерть короля Великої Британії Карла ІII

ЗМІ повідомили про смерть короля Великої Британії Карла ІII

Низка ЗМІ повідомили про смерть короля Великої Британії Карла ІII. Втім, на сайті Букінгемського палацу жодної новини про це немає.

Засоби масової інформації пишуть про смерть Карла III, короля Великої Британії. Нібито про це заявили на сайті Букінгемського палацу. Проте на вебсайті палацу або офіційних сторінках у соціальних мережах ця новина не підтверджується. Королівська сім'я також не оприлюднила жодної інформації.

У мережі навіть з'явився нібито скріншот заяви Букінгемського палацу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскування під американські ЗМІ, або як росія поширює дезінформацію в США

Нагадаємо, 26 січня до однієї з приватних лікарень британської столиці було ушпиталено короля Великої Британії Карла III. У цій же лікарні зробили операцію і принцесі Уельській Кейт Міддлтон.

4 лютого король Великої Британії Чарльз III вперше з'явився на публіці після оперативного втручання. Монарх разом зі своєю дружиною, королевою Каміллою відвідав церкву.

5 лютого лікарі виявили рак у короля Великої Британії Карла III. Проте не уточнили, яку саме форму раку діагностували і на якій стадії він був виявлений. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, головне управління розвідки Міністерства оборони України спростувало заяви росіян про нібито знищення гелікоптера Black Hawk. У ГУР запевнили, що всі гелікоптери Black Hawk знаходяться у робочому стані, а їхні екіпажі продовжують виконувати боєзавдання.

Головне