Помер евакуйований із Донеччини ведмідь Ямпіль

Помер евакуйований із Донеччини ведмідь Ямпіль

Уранці 13 липня ведмідю Ямполю, якого евакуювали з Донеччини, зробили анестезію, аби перевести його в інший вольєр для подальшого лікування. Про це повідомляє гуманістичний рух порятунку тварин і довкілля UAnimals.

Після порятунку з зони бойових дій його перевезли до шотландського зоопарку. Уранці 13 липня йому зробили анестезію, аби перевести його в інший вольєр для подальшого лікування. Та після анестезії він не отямився.

В UAnimals розповіли, що українські військові знайшли цього ведмедя у приватному зоопарку на Донеччині після деокупації міста. Він був зачинений у тісному вольєрі, без їжі та води, під обстрілами.

"Саме жорстокість людей та війна принесли Ямполю купу хвороб", - кажуть волонтери.

Нагадаємо, у деяких регіонах України температура повітря досягає 40 градусів тепла. Через аномальну спеку на фронті страждають і захисники, і техніка.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українська бойова система Delta отримала високу оцінку від Верховного головнокомандувача НАТО з питань трансформації генерала Філіпа Лавіна та заступника начальника штабу з розвитку спроможностей НАТО віце-адмірала Джеффрі В. Г’юза.

Головне