Польські протестувальники тимчасово зупинили блокування пункту пропуску "Зосін-Устилуг"

Польські протестувальники тимчасово зупинили блокування пункту пропуску

Польські протестувальники тимчасово зупинили блокування пункту пропуску "Зосін-Устилуг" з третьої години ночі 24 лютого у зв'язку з річницею початку повномасштабної війни в Україні. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Як повідомили у пресслужбі західного регіонального управління Держприкордонслужби, блокування припинили у зв'язку з річницею початку повномасштабної війни в Україні.

Біля решти пунктів пропуску протестувальники продовжують обмеження руху вантажних транспортних засобів.

Протягом 24 лютого пропуск вантажних та легкових транспортних засобів у вказаному пункті перетину здійснюється встановленим порядком на вʼїзд та виїзд.

"Біля решти пунктів пропуску з польської сторони на україно-польському кордоні протестувальники продовжують обмеження руху вантажних транспортних засобів", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, польські жінки зібралися у Конгрес і висловили обурення та незгоду з формою сільськогосподарських протестів у Польщі. Про це повідомляють на сайті "Польсько-український економічний портал".

Вони зібралися на Жіночому конгресі та висловили обурення та незгоду з формою протестів у Польщі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Польщі Анджей Дуда звернувся до українців у другу річницю повномасштабного вторгнення рф. 

Глава польської держави запевнив, що його країна підтримувала і буде підтримувати Україну у її боротьбі за свободу.

Головне