Польські перевізники розпочали страйк: заблоковано три пункти пропуску з Україною

Польські перевізники розпочали страйк: заблоковано три пункти пропуску з Україною

Польські перевізники розпочали страйк поблизу кордону з Україною, через що заблоковано три пункти пропуску. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

"6 листопада польські перевізники розпочали проведення акції щодо блокування проїзду вантажівок через польсько-український кордон. Після 13-ї години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску "Ягодин-Дорохуськ", "Краківець-Корчова", "Рава-Руська-Хребене". Відмітимо, що ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд", - зазначили українські прикордонники.

Також повідомляється, що організатори протесту пропускатимуть лише по одному вантажному автомобілю на годину. Це стосується вантажівок, які перевозять безпекові та гуманітарні вантажі, а також тварин та продукти, які швидко псуються.

Разом з тим протестувальники запевнили, що не перешкоджатимуть руху автобусів та легкового транспорту.

"Просимо громадян та перевізників, які планують перетинати кордон з Польщею, врахувати цю інформацію", - наголосили у ДПСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко попередив, що у Польщі з листопада може розпочатися страйк перевізників на кордоні з Україною, який триватиме до кінця року.

Головне