Польські перевізники посилять блокаду пункту пропуску "Шегині"

Польські перевізники посилять блокаду пункту пропуску

Пункт пропуску "Шегині", який було заблоковано лише вдень, буде перекрито цілодобово. Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко, пише Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що польські перевізники продовжують блокувати чотири КПП на кордоні з Україною, а саме: "Ягодин-Дорогуськ", "Краковець-Корчева", "Рава-Руська-Хребене", "Медика - Шегині".

Речник ДПСУ розповів, що вранці 26 листопада у чергах перебували близько 3,5 тисяч вантажівок. Найбільше скупчення транспортних засобів було зафіксовано навпроти пункту пропуску "Шегині" та КПП "Рава-Руська".

"Біля пункту пропуску «Шегині» учасники акції блокують рух з 23 листопада та до сьогодні в денний час з 9:00 до 20:00 (за польським часом). І від завтра блокування має розпочатись цілодобово", - зазначив Демченко. 

Нагадаємо, що на польсько-українському кордоні в черзі застрягли 2300 вантажівок. Станом на ранок продовжується блокування трьох напрямків на кордоні з Польщею: "Ягодин", "Рава-Руська" та "Краківець".

Як повідомляли "Ми-Україна", Україна розпочала процедуру збору даних перевізників, які через блокаду пунктів перетину їхніми польськими колегами, застрягли на кордоні. Зібрана інформація буде використана для їх подальшої евакуації.

Головне