Польські фермери хочуть заблокувати КПП "Шегині" на кордоні - Демченко

Польські фермери хочуть заблокувати КПП

Польські фермери хочуть заблокувати КПП "Шегині" на кордоні, під блокування можуть потрапити й автобуси. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко зазначив, що наразі інформація про блокування пункту перетину є лише попередньою.

"Поки попередня інформація, яку ми маємо від польської сторони - завтра десь з 10:00 можуть початися дії польських фермерів по блокуванню руху транспорту. Які саме категорії та в яких напрямках - поки чіткої інформації не маємо. Є попередня інформація, що це може стосуватися автобусів, але не хочу нагнітати, поки не будемо мати достовірної інформації", - додав Демченко.

Нагадаємо, речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, що є випадки повернення до України з інших країн чоловіків, які незаконно перетнули кордон. Про це він повідомив у ефірі телеканалу "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія окупантів фактично втратила морську компоненту для захисту Кримського мосту. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ВМС України Дмитро Плетенчук.

Головне