Польська прокуратура порушила справу через інцидент із розсипаним зерном на кордоні

Польська прокуратура порушила справу через інцидент із розсипаним зерном на кордоні

У польщі окружна прокуратура Хелма розпочала розслідування через те, що поляки розсипали зерно Польські фермери на кордоні висипали зерно з українських фур — поліція відкрила справу з українських вантажівок перед переїздом у Дорогуську. Про це повідомляє Farmer.pl.

Окружна прокуратура в місті Холм Люблінського воєводства розпочала розслідування за фактом висипання зерна з українських вантажівок перед переїздом Дорогуськ.

Розслідування ведеться у напрямку знищення майна та порушення митної безпеки, за що порушникам може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

На прямому зв'язку з водіями вантажівок перебувають українські дипломати.

Нагадаємо, військовослужбовці рф від самого ранку обстрілюють Харківщину з артилерії. Після ранкової атаки на Куп'янщину, ворог відкрив вогонь по Чугуївській громаді, а саме місту Вовчанськ. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, індійським силовикам довелось застосовувати сльозогінний газ проти місцевих фермерів, які 13 лютого влаштували "марш на Нью-Делі". Протестувальники вимагають від влади виконати надану їм ще у 2021 обіцянку платити більше за врожай, пише Reuters. 

Головне