Польща знову підіймала авіацію через ракетний удар рф по Україні

Польща знову підіймала авіацію через ракетний удар рф по Україні

Польща підняла свою авіацію, а також літаки союзників у південно-східній частині країни через загрозу російського ракетного удару по Західній Україні.

Про це повідомляє Оперативне командування польської армії.

"Від ранку спостерігається підвищена активність російської дальньої авіації, пов'язана з ударами по об'єктах на західній території України", — йдеться у дописі.

Оперативне командування застерігало про можливе збільшення рівня шуму через польоти польської та союзницької авіації в південно-східній частині країни.

Також наголошується, що останній раз така активність російської авіації, з ударами по Західній Україні, спостерігалася 8 липня цього року.

"Всі необхідні заходи для забезпечення безпеки польського повітряного простору активовані, а ситуація перебуває під постійним контролем Оперативного командування", — підкреслили в армії Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масований удар по Україні: все,що відомо про атаку нині

Нагадаємо, міністр оборони України Рустем Умєров повідомив про черговий масований обстріл українських міст російськими ракетами та ударними дронами типу Shahed. Він заявив, що Україна готує відповідь на сьогоднішню атаку зброєю власного виробництва.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у одному з районів Києва виявили уламки збитого дрона, постраждав чоловік.

Головне