Польща збільшить кількість військ на кордоні з рф

Польща збільшить кількість військ на кордоні з рф

Польща планує посилити свою військову присутність на кордоні з російською федерацією та білоруссю. Про це заявив міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, інформує Polska Agencja Prasowa.

Відомо, що збільшити кількість військових планують у Вармінсько-Мазурському, Підляському, Люблінському та Підкарпатському воєводствах.

"Саме ці регіони знаходяться на північно-східному кордоні Польщі з рф, Литвою, Білоруссю та Україною", - зазначив Косіняк-Камиш.

Він наголосив, що збільшення військової присутності на кордоні означає, зокрема, будівництво нових сховищ для підрозділів.

"Це буде постійна присутність. У нас є плани розвитку. Ця присутність тут, на сході, буде, ми будемо посилювати безпеку, ми будемо захищати кожного нашого співвітчизника і кожен клаптик землі", – додав міністр.

Нагадаємо, що Польща збила б російську ракету, яка вранці 24 березня порушила її повітряний простір, якби вона залетіла глибше в країну. 

Як повідомляли "Ми-Україна", Польща звернеться до росії з вимогою пояснень через чергове порушення повітряного простору країни російською ракетою

Головне