Польща піднімала у небо винищувачі через нічну атаку рф

Польща піднімала у небо винищувачі через нічну атаку рф

Під час ракетної атаки на Україну 11 квітня, Польща підняла свою винищувальну авіацію у повітря. Це було зроблено для забезпечення безпеки повітряного простору країни.

Про це повідомили в Оперативному командуванні Збройних сил Польщі.

"Сьогодні вночі спостерігається інтенсивна активність дальньої авіації рф, пов'язана з нанесенням ракетних ударів по об'єктах, розташованих на території України", - йдеться у повідомленні.

Польські військові зазначили, що вжито всі необхідні заходи для забезпечення безпеки повітряного простору країни.

"Управління Республіки Польща веде постійний моніторинг ситуації", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російська федерація завдала масованого ракетного удару по Україні в ніч на 11 квітня. Під прицілом ворога були об’єкти енергетики. Частину бойових завдань вдалось відпрацювали, втім не обійшлося без влучань. "Прильоти" прийшлися по відкритій території. Їх наслідки наразі з’ясовуються.

Як відомо, росія атакувала кількома типами ракет. Також окупанти запустили по Україні "Кинджали".

В деяких областях України прогриміли вибухи. Зокрема, було зафіксовано щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі Харкова та його області. Також рф здійснила запуски "Кинджалів" у напрямку західних регіонів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська армія продовжує спроби штурмувати село Кринки Херсоноської області. Під час таких наступів росіяни стабільно втрачають 60% особового складу.

Головне