Польща підіймала військову авіацію у небо під час ракетної атаки на Україну

Польща підіймала військову авіацію у небо під час ракетної атаки на Україну

Під час повітряної атаки російських військ по Україні у ніч проти 1 червня Польща підіймала в повітря свої бойові літаки та авіацію союзників. Про це повідомило Оперативне командування збройних сил Польщі.

У небо були підняті літаки Польщі та союзників. Місцевих жителів повідомили про можливість збільшення рівня шуму.

"Активізовано всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а МО РП постійно відстежує ситуацію", - сказано у повідомленні.

Там повідомили, що починали всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі, і DO RSZ постійно моніторило ситуацію.

"Попереджаємо, що було задіяно літаки Польщі та союзників, що може призвести до підвищеного рівня шуму, особливо у південно-східній частині країни", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Індії щонайменше 18 людей загинули від теплового удару - в країні температура піднялася вище 50 градусів за Цельсієм, повідомляє The Independent.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство енергетики прогнозує зміни у графіках відключення електроенергії через нічну атаку рф 1 червня по енергетичній системі України. Про це повідомляє Міненерго.

 

 

Головне