Польща не збиватиме російські ракети над Україною, – Столтенберг

Польща не збиватиме російські ракети над Україною, – Столтенберг

Політика НАТО щодо участі у війні України з росією незмінна. Це стосується і питання щодо того, щоб Польща збивала ракети над територією України. Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час телемарафону.

"НАТО буде підтримувати Україну, ми зараз збільшили нашу підтримку. Але політика НАТО незмінна - ми не будемо брати участь у цьому конфлікті. Ми підтримаємо Україну у знищенні російських літаків, але НАТО не буде залучене безпосередньо", - сказав Генсек Альянсу в інтерв'ю телемарафону "Єдині новини".

Проте, відповідаючи на питання, щодо того, щоб Польща могла збивати російські ракети над територією України, генсек заявив, що цього не буде.

"Політика НАТО незмінна – ми не будемо брати участь в цьому конфлікті, ми не станемо його частиною", – наголосив він.

Нагадаємо, окупанти заборонили в'їзд місцевим мешканцям до 15 кілометрової зони берега Дніпра на тимчасово окупованих територіях Херсонщини. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти здійснили обстріл по околицях Херсону, від влучання боєприпасу загорілось складське приміщення та сухостій. Про це повідомили в ДСНС.

Головне