Польща надасть Україні новий оборонний пакет

Польща надасть Україні новий оборонний пакет

Україна отримає новий пакет військової допомоги від Польщі, до якого увійшла значна кількість боєприпасів. Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив колишній посол України в Польщі, зараз посол України в Чехії Василь Зварич.

Він розповів, що від початку повномасштабної війни Польща передала для української армії різну техніку та боєприпаси на понад чотири мільярди доларів.

"У процесі реалізації наразі знаходиться 45-й пакет, що складається, зокрема, із великої кількості боєприпасів для України", - зазначив Зварич.

Колишній посол України в Польщі наголосив, що Польща бере участь практично у всіх коаліціях зі зміцнення обороноздатності України, а в деяких, як, наприклад, коаліції бронетанкових сил взяла на себе лідерство.

Варто зауважити, що Польща також передала Україні 10 літаків МіГ-29.

Нагадаємо, що Іспанія передасть Україні додаткову батарею зенітно-ракетного комплексу Hawk. Передача цієї системи протиповітряної оборони запланована на вересень.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, безпека Європи нині залежить від України, тому всі європейські країни повинні бути зацікавлені у перемозі Києва.

Головне