Поляки продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні, у чергах близько 370 вантажівок, - Андрій Демченко

Поляки продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні, у чергах близько 370 вантажівок, - Андрій Демченко

Поляки продовжують блокувати три пункти пропуску на кордоні, у чергах  стоять близько 370 вантажівок. Про це повідомив речник ДПСУ зазначив Андрій Демченко в ефірі "Ми-Україна".

Речник ДПСУ зазначив, що найбільша черга на "Ягодині" - це 200 вантажівок. Незмінним залишилося те, що по "Ягодину" і "Раві-Руській" фермери взагалі не пускають вантажівки у бік Польщі.

"Також вони постійно змінюють інтереси по КПП "Угринів" - 25 березня вони повідомляли, що пускати будуть по 1 вантажівці на добу, а вчора ми отримали інформацію, що пропускають 2 вантажівки на годину. Як це буде далі - невідомо", - додав Демченко.

Нагадаємо, активності росіян у морях не спостерігається, але вони застосовують дрони. Про це повідомила керівниця пресцентру сил оборони Півдня Наталя Гуменюк у ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, близько 15 дронів збили захисники неба під час нічної атаки рфпо Півдню. Про це повідомила керівниця пресцентру сил оборони Півдня Наталя Гуменюк у ефірі "Ми-Україна".

Керівниця пресцентру сил оборони Півдня зазначила, що повітряна тривога тривала майже 4 години. Ворог намагався обійти ППО, запускаючи дрони через житлові будинки.

Головне