Поляки почали пропускати через пункти пропуску "Дорогуськ-Ягодин" і "Зосін-Устилуг" по п’ять вантажівок на годину

Поляки почали пропускати через пункти пропуску

Польські протестувальники з 14:00 середи почали пропускати через пункти пропуску “Дорогуськ-Ягодин” і "Зосін-Устилуг" по п’ять вантажівок на годину в бік кордону з Україною. Про це повідомив керівник групи протестувальників у Дорогуську Войцєх Лось.

"Спочатку ми говорили про розблокування кордону, але не всі на це погодилися, тому змінюємо форму протесту. Відтепер ми пропускатимемо п'ять автомобілів на годину", — заявив керівник групи протестувальників у Дорогуську Войцєх Лось.

Зміни почали діяти з 14-ї години.

За його словами, таким чином вони показують своєму Уряду, що вони поважають українських водіїв, а Україні демонструю свою добру волю для досягнення згоди і чекають на зустрічний крок з української сторони.

Нагадаємо, росіяни заявили про атаку безпілотниками по Бєлгороду 13 березня, під час якої дрон пошкодив будівлю ФСБ, ще один врізався в житловий будинок. 

Діалог відбувся між представниками фірми "Дель-вікна" з Орла та "потенційним клієнтом". Спілкувалися деякий Єгор з Володимиром Вікторовичем, який нібито працює у ФСБ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Рівненщині продовжують зводити нові укріплення. В ОВА показали, як вони виглядають.

Прогрес в облаштуванні нових оборонних рубежів показав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль. Також він зазначив, що всі роботи проводяться у координації з військовими.

Головне