Поліція відкрила кримінальне провадження через пожежу в притулку Києва (фото)

Поліція відкрила кримінальне провадження через пожежу в притулку Києва (фото)

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через пожежу в притулку для тварин в Голосіївському районі Києва, яка сталася ввечері 23 вересня.

Про це поліція столиці повідомила у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, внаслідок загоряння загинуло сім котів, інших вдалось врятувати.

Наразі тривають слідчі дії та з'ясовуються всі обставини інциденту.

Подія сталась на вулиці Заболотного в Голосіївському районі столиці 23 вересня близько 23:00. На місце швидко прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вони загасили пожежу. Крім того, на місце приїхали поліцейські ГУНП та медичні працівники.

На вулиці Заболотного волонтери самостійно звели притулок для тварин. Місцеві годували та лікували безхатніх тварин. Було також встановлено, що у своєрідному притулку проживало близько 60 котів. Загалом принаймні сім з них загинули у пожежі. Ще велика кількість котів з опіками були негайно доставлені у ветеринарну клініку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві, на Теремках, увечері в суботу, 23 вересня, згоріла бойлерна, де жило багато котів з кошенятами. На “Котобазі” тваринок годували та лікували місцеві.

Головне